Belangrijke mededeling (11-1-2017)


Het is belangrijk dat u deze melding goed leest!

Punt 1) Een groot deel van de SMS berichten wordt om onverklaarbare reden afgekeurd. In eerste instantie wordt het wel bij uw account bijgeschreven, maar als bij controle blijkt dat er een (groot) deel is afgekeurd, dan wordt dit uiteraard in vermindering gebracht. Indien dit het geval is; u betaald de SMS berichten niet, wij krijgen dit niet uitbetaald en betalen dit natuurlijk ook niet uit.

Punt 2) Het enorme succes van deze website brengt jammer genoeg ook nadelen met zich mee. Er gaat momenteel - om open boek te spelen - een dikke EUR 20.000 in dit concept om en ja, ook al ons eigen geld zit in de uitbetalingen. Nu is het zo dat de provider maar 1x per maand uitbetaald en wij niet anders meer kunnen dan wachten op een nieuwe uitbetaling zodat wij weer creditnota's kunnen uitbetalen.

Wij betalen dus wl uit, alleen ligt het er net aan op welke plaats uw creditnota staat en houdt er rekening mee dat het maximaal een maand kan duren. Zodra er weer geld vrijkomt pakken wij de volgende serie creditnota's op en betalen dit netjes uit. PS: Er komen maandelijks 3 betalingen vrij, dus met een beetje geluk is de komende wachttijd niet te lang danwel met de snelheid zoals wij op onze website adverteren.

Onze excuses voor het ongemak!